Екскурсії Поліссям з Рівного від туристичної агенції "Марія-Сервіс"

Екскурсії з Рівного по Поліссю
| promo by IC Polissya |

PolesiaТур-агенція "Марія-Сервіс" здійснює екскурсійні тури Українським Поліссям - зокрема по Західному і Малому Поліссю (Березне, Сарни, Острог, Межиріч, Дубно, поле Берестейської битви та інші визначні місця краю).

В офісі компанії в м. Рівне обслуговуються як приватні, так і корпоративні клієнти. Завдяки високим стандартам компанії та досколаним знанням регіону рівненське турагентство гарантує 100% якісний відпочинок на Поліссі...


Організація екскурсій по Рівненській та Волинській областях: турпоїздки в Березне (дендропарк), Сарни (природний заповідник, етнографічний музей), Острог та Межиричі (історико-культурний заповідник, музей книги, музей нумізматики), Дубно(замок), Мирогощу (кінний завод), Луцьк (замок Любарта).

поліський пейзаж

Чудові екскурсійні тури в Пляшеву (Поле «Берестецької битви»). Особливо вигідні ціни турагенція пропонує на екскурсії в Острог, а також Дубно.

екскурсія в Пляшеву

Старовинні замки та незаймана природа Полісся, цікаві музеї та духовні святині – все це чекає на вас в екскурсійних турах від "Марія-Сервіс".

Звертайтеся за контактами:

Рівне, вул. Шевченка, 9, оф.5
Тел.: (0362) 430-630, тел./факс: (0362) 63-30-84
Моб.: 067-129-76-76, 050-751-61-67, 067-831-42-39
Сайт: http://maria-service.com.ua
e-mail: msrovno@mail.ru, marija_ms@ukr.net
408-888-508.

Тема: екскурсії з Рівного на Полісся

| Замовляйте promo at IC Polissya |

ЗНАЙТИ ЧИ СКАЧАТЬ ПОДІБНУ ІНФОРМАЦІЮ, ФОТО:



0 comments:

Дописати коментар

 
 
 

Як називають Полісся?

Поліщуки часто кажуть Полісьсе чи Палесьсе, східні слов'яни та казахи звуть Палессе, Полесье. Словаки та норвежці називають Polesie, чехи - Polesí, південні слов'яни - Polissja чи Полесие, Полесия, Полесје. Литовці іменують Polesė. Німці й шведи звуть Polesien, голандці - Polesië, латиши Poļesje, французи - Polésie. Англійці, італійці, іспанці, фіни - Polesia, рідше Polissia. Норвежці та естонці кажуть Polesje, греки Πολεσία, деякі євреї - פּאָלעסיע, вірмени Պոլեսիե, тайці โปเลเซีย, японці ポリーシャ, корейці 폴레시아, ті, кого найбільше звуть 中文, а турки як завжди - Polesiye.

Екскурсійні тури

Праліси Поліського заповідника | Містичне Камінне село | Чернігів незвичайний | Поліська вузькоколійка "Кукушка"

ВАШІ СТАТТІ

Ви живете на Поліссі чи маєте цікаві матеріали з історії поліського краю? ІЦ Полісся шукає регіональних дописувачів: студентів і журналістів, краєзнавців, істориків, усіх, хто бажає опублікувати свої авторські матеріали - новини, розвідки, дослідження. Особливо розшукуються небайдужі автори у містах: Рівне, Чернігів, Малин, Сарни, Ковель, Ніжин. Зголошуйтесь: icpolissya@gmail.com
 
Copyright © 2009-2022 ІЦ Полісся